Gå till innehåll

2020-01-02

Nytt år, nya möjligheter!
Idag har jag börjat flytta om lite hjul. Ett av de på 218 är i ganska dåligt skick, och det jag har ståendes är ett 8-lagers bara. Så Giganten får släppa iväg ett av sina 10-lagers och få det som var ståendes istället.
Men för att få ihop detta så behövde jag ta av hjulet på giganten och köra iväg det för att kränga av det befintliga och på det som var till övers.

TC Däck i Västerby har fått i uppdrag att kränga om dessa däck. Eftersom det är ganska dåligt med däckmaskiner som tar 30" i min umgängeskrets.
När sedan detta är klart och hjulet sitter på Giganten igen så ska jag av med hjulet från 218 och lämna in det med. Sen är jag nöjd! Med framhjulen i alla fall. Skulle vilja ha ett bättre styrhjul också, men detta har inte lika hög prio. För som det är nu går maskinen lite snett på grund av att det är olika typer och höjder på framhjulen, vilket inte är så bra anser jag.


Lämna ett svar