Gå till innehåll

2020-01-03

Idag fortsatte jag med skiftning av däck. Det som ska monteras på Giganten var klart, så det skulle jag få hämta efter kl 10.
Parkerade hemma på gården kl 11, sen var jag tillbaka hos däckfirman 11:46. På den tiden hade jag lastat av däcket till Giganten, rullat in det och monterat det på maskinen. Flyttat in domkraften och alla verktyg till verkstaden där 218 står. Lyft upp den och tagit av hjulet, säkrat maskinen med pallbockar. Rullat ut hjulet och fått upp det på släpvagnen. Surrat fast och åkt iväg. Ganska nöjd själv med det.

Personligen tycker jag det är dags att byta ut däcket.
Tur för mig att de hade det lite lugnt hos TC Däck just idag. Så däcket var omlagt och klart kl 15. Bara att rulla iväg med släpvagnen igen.
Sen var det bara att montera tillbaka hjulet på 218. Resultatet blev bra! Nu är maskinen mycket rakare och jag har ett däck i betydligt bättre skick.

Lämna ett svar